Attent verhuisservice

Over ons

Na jaren ervaring in de verhuiswereld heb ik besloten om een eigen verhuisbedrijf op te richten. Ik heb tal van verhuizingen gedaan, zowel zakelijk als particulier. Elke verhuizing is uniek en elke opdracht is weer een uitdaging. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. 

Een verhuizing brengt veel met zich mee. Het is een nieuw begin en dat neemt zowel mentale als fysieke gevolgen met zich mee. Wij zorgen ervoor dat het fysieke werk door ons naar behoren wordt verricht. Verder is gezamenlijk overleg ook belangrijk tijdens een verhuizing, omdat wij begrijpen dat u wellicht zelf voorstellen of wensen heeft. Wij proberen dan ook al uw wensen mee te nemen in ons plan van aanpak. 

Geen vraag of wens is ons te gek of teveel, schroom niet om deze te stellen!    

Na het afronden van een verhuizing zie ik een opgeluchte klant. Dat geeft mij de bevestiging dat wij ons werk goed hebben gedaan en zij dezelfde avond in hun nieuwe vertrek op de bank neerploffen.

Wij werken met een team van tien man en afhankelijk van uw verhuizing bekijken wij hoeveel mankracht nodig is om uw verhuizing zo soepel mogelijk te maken. Wij werken altijd transparant en willen u niet opzadelen met verborgen of extra kosten achteraf.

Ook zijn wij gespecialiseerd in spoedklussen. Neem contact met ons op voor nadere informatie. 

Kortom: plan uw verhuisdag, pak uw spullen in en dan is het zover! Wij vervoeren uw goederen van A naar B. 

U kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze inpak-service of (de)montage.

Bekijk onze klantreviews!

Onze diensten

  • Particuliere verhuizingen 
  • Zelf verhuizen/Transport
  • Woningontruiming
  • Zakelijke verhuizingen
  • (De)montage
  • Inpakwerkzaamheden

Heeft u een andere opdracht wat hierboven niet vermeld is, kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij bespreken uw opdracht door en kunnen u van dienst zijn waar mogelijk.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Call Now Button