Attent verhuisservice

Onze diensten

Attent Verhuisservice is een flexibele verhuisservice actief in heel Nederland voor particuliere en zakelijke verhuizingen. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en doen graag alles in overleg met u. Ons team bestaat uit betrouwbare en professionele verhuizers. Voor ons is geen verhuizing te gek. Of u een snelle verhuizing nodig heeft, kampt met gezondheidsredenen of een woningontruiming, wij zorgen ervoor dat uw verhuizing naar behoren verloopt. Ook kunt u bij ons terecht.
Particuliere verhuizing

Wij besparen u graag de tijd om gebruik te maken van onze verhuisservice met verhuizers. Wij zijn voorzien van ervaring, mankracht, vervoer en materialen. Of u een verhuislift of verhuisdozen nodig heeft, alles is mogelijk. Wij pakken uw goederen met de grootste zorg in.

Zakelijke verhuizingen

Bij een zakelijke verhuizing kan uw bedrijf (tijdelijk) stilliggen. Meestal kunnen uw medewerkers u helpen met verhuizen. U kan er ook voor kiezen om de werkzaamheden in onze handen te leggen, zodat uw kostbare tijd niet verloren gaat. Neem contact op voor een geheel vrijblijvende offerte. 

(De)montage

In het contactformulier kan u ervoor kiezen om uw inboedel (denk aan meubels, bedden en kasten) door ons team te laten demonteren en in uw nieuwe woning weer te monteren. Uw verhuizing wordt nog gemakkelijker en zo kunt u snel genieten van uw nieuwe woning zonder verdere zorgen.

Woning ontruiming

Bij verkoop, aankoop of overlijden kan het voorkomen dat een woning ontruimt dient te worden. Meubels en afval worden afgevoerd, vloerbedekking wordt verwijdert en de woning wordt bezemschoon opgeleverd. Wij nemen u graag het werk uit handen en regelen alles zo soepel mogelijk.  

Zelf verhuizen/transport

Wij staan ook open voor het gebruik willen maken van onze verhuiswagen. In dat geval zorgt u zelf voor de verhuizers. Onze chauffeur adviseert u natuurlijk hoe u het beste uw goederen kan inpakken in de wagen en vervoert u naar uw nieuwe woning of kantoor. Bij het kiezen van deze dienst krijgt u van ons een formulier toegestuurd met tips & tricks voor uw verhuizing.

Inpakwerkzaamheden

Ook voor uw inpakwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wij pakken alle goederen in onze stevige verhuisdozen met de grootste zorg in zodat er geen schade kan ontstaan. Wel zo gemakkelijk.

Neem contact op!

Heeft u een andere opdracht wat hierboven niet vermeld is, kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij bespreken uw opdracht door en kunnen u van dienst zijn waar mogelijk.

Call Now Button